Kom werken bij het leukste team van Leiden!

Huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke en zeer flexibele bijbaan en vind je het leuk om leerlingen tussen de 10 en 16 jaar te begeleiden of bijles te geven? Kom dan ons super leuke team versterken! Neem dan vandaag nog telefonisch of via WhatsApp contact op met Esther van 't Noordende op 06 10014668.

4 Homework is al 15 jaar een professioneel huiswerkinstituut met vestigingen in Leiden, Noordwijk en Oegstgeest. 4 Homework helpt leerlingen, aan de hand van het schoolwerk, hun capaciteiten te leren kennen en op juiste manier in te zetten. Persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving staat centraal. Door de grote diversiteit van zowel leerlingen als begeleiders heerst er een fijne en gezellige werksfeer bij 4 Homework.

4 Homework zoekt weer nieuwe huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten voor in Leiden, Noordwijk en Oegstgeest. Op dit moment is vooral veel vraag naar bijles voor de vakken Wiskunde A / B, Natuurkunde, Scheikunde, Economie en Bedrijfseconomie.

4 Homework biedt een flexibele bijbaan in een goede werksfeer met een super leuk team. Onze salarissen zijn uiteraard gedifferentieerd naar leeftijd, kennis en ervaring. Stuur vandaag nog een berichtje om deze tarieven te ontvangen! Reiskosten en reistijd naar Noordwijk (max. 1 uur per middag) worden vergoed.

"Een huisgenoot werkt ook bij 4 Homework en wees mij op een vacature. Het is ideaal om een bijbaan te hebben die aansluit bij de studie die ik doe."

Wij zoeken leuke begeleiders

Wij zijn op zoek naar studenten die hun inhoudelijke kennis graag met onze leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs delen. Geduld, creativiteit en met plezier kennis overdragen zijn hierbij jouw kwaliteiten. Kom werken bij 4 Homework!

4 Homework helpt leerlingen, aan de hand van het schoolwerk, hun capaciteiten te leren kennen en op een juiste manier in te zetten. Persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving staat bij ons centraal. Door de grote diversiteit van zowel leerlingen als begeleiders heerst er een fijne en gezellige werksfeer bij 4 Homework. We merken dat er steeds meer behoefte komt aan een steuntje in de rug van leerlingen van zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Daarom zijn wij op zoek naar begeleiders die het leuk vinden om met kinderen en jongeren te werken en daarbij hun (vakspecifieke) kennis willen inzetten. 

Jij krijgt er natuurlijk ook wat voor terug:

  • Mogelijkheid om werkervaring op te bouwen binnen je vakgebied;
  • Een werkplek met een huiselijke sfeer in Leiden;
  • Leuk contact met leerlingen;
  • Een flexibele bijbaan.

Kijk hieronder welke vacatures we op dit moment nog meer beschikbaar hebben.

Bijlesdocent Natuurkunde & Wiskunde

Weet jij hoe je leerlingen plezier in B├Ęta vakken geeft?

Lees verder

Begeleiders voor onze basisschool leerlingen

Kun jij school nog leuker en makkelijker maken en is een staartdeling voor jou een eitje?

Lees verder

Begeleiders in Noordwijk

Kom jij uit Noordwijk en vind je het leuk om met leerlingen aan de slag te gaan?

Lees meer

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi