Impact Corona op dienstverlening 4 Homework

laatste update 31 maart 20:00 uur

Vanaf 16 maart 2020 zijn alle basis en middelbare scholen gesloten in de de strijd tegen de Corona-epidemie. Tevens is Cultureel centrum De Muze, waar onze locatie in Noordwijk is gevestigd, als gevolg van de maatregelen rond de Corona-epidemie gesloten de komende weken. 

Uiteraard hebben deze maatregelen consequenties voor de dienstverlening van 4 Homework.

Huiswerkbegeleiding
Er wordt géén offline of online huiswerkbegeleiding meer gegeven bij 4 Homework totdat de scholen weer open gaan. Zodra de sluiting van de scholen voorbij is, bieden we onze leerlingen de mogelijkheid om extra dagen huiswerkbegeleiding en waar nodig enkele bijlessen te volgen, aangezien de leer-druk dan hoog zal zijn en er relatief veel werk zal moeten worden ingehaald. 

Bijlessen
De bijlessen worden de komende tijd online gegeven met behulp van het online learning portal van 4 Homework. Iedere leerling die hier gebruik van maakt krijgt een eigen 'classroom' waar de materialen en aantekeningen 24/7 zichtbaar blijven. Zowel leerlingen als begeleiders zijn enthousiast over de manier waarop de bijlessen gegeven kunnen worden, het blijkt een uitstekend alternatief voor fysieke bijlessen te zijn.

 

DisclaimerAlgemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2017 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen study assist