Tijdelijke huiswerkbegeleiding basisschool

4 Homework helpt om thuiswerken soepel te laten verlopen!

Er wordt veel van jonge kinderen en hun ouders gevraagd op dit moment. Als gevolg van alle Corona maatregelen moeten jonge kinderen tijdens quarantaine periodes zelfstandig werken met minimale online begeleiding vanuit school.

Diverse ouders hebben inmiddels gevraagd of 4 Homework tijdelijke ondersteuning kan bieden om zo de kinderen te helpen én tegelijkertijd de ouders te ontlasten. We bieden hiervoor de volgende oplossingen aan:

Op locatie
In Leiden en bij voldoende belangstelling ook in Noordwijk bieden we basisschool leerlingen de mogelijkheid om in kleine groepjes gedurende 1, 2 of 3 dagdelen per week begeleiding bij 4 Homework te volgen. Hiervoor wordt een planning gemaakt en de sessies vinden ‘s ochtends van 09:00 tot 12:00 of ’s middags van 13:00 tot 16:00 plaats.

We hanteren hierbij strenge voorwaarden, zoals deze zijn verwoord in het Corona Protocol van 4 Homework. Zo wordt er gebruik gemaakt van spatschermen en worden de ruimtes continue gelucht en extra schoon gehouden. Indien er gezondheidsklachten zijn die horen bij Corona binnen het gezin van de kinderen, dan zijn deze leerlingen niet welkom. Het volledige Corona Protocol van 4 Homework vindt u hier.

Online
Het online learning portal van 4 Homework biedt ook veel mogelijkheden voor begeleiding op afstand. Weliswaar wordt er in dit geval alsnog van de leerling gevraagd dat ze zelfstandig werken, maar er is wel doorlopend begeleiding ‘online aanwezig’ die vragen kan beantwoorden en die een oogje in het zeil houdt en zorgt dat al het huiswerk wordt gedaan.

Naast de tijdelijke huiswerkbegeleiding voor basisschoolleerlingen bieden we natuurlijk ook onze reguliere huiswerkbegeleiding, bijlessen en Citotrainingen aan. Indien u belangstelling heeft, dan kunt u ons een e-mail info@4homework.nl sturen of bellen op 06 1001 4668.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi