4 Homework is er niet alleen voor het moment dat de schoolresultaten tegen blijken te vallen, maar juist om er voor te zorgen dat deze er niet gaan komen.

Diensten

4 Homework biedt huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding voor leerlingen van 8 tot 18 jaar. Essentieel voor een effectieve begeleiding is te weten waar het aan schort en welke doelen de leerling voor ogen heeft.

De begeleiding bij 4 Homework start dan ook altijd met een persoonlijk gesprek met zowel ouders als leerling. Tijdens dit gesprek wordt bekeken of er zaken zijn die specifieke aandacht behoeven en welke vorm van begeleiding het meest effectief zal zijn. 

maak een afspraak

"Bij 4 Homework is de begeleiding heel persoonlijk. Het is kleinschalig waardoor leerlingen en begeleiders elkaar goed leren kennen. Dit is fijn want hierdoor voelen de leerlingen zich heel erg thuis en kunnen de begeleiders hen op de beste manier helpen."

Ons volledige dienstenaanbod

Alle categorieën

Remedial Teaching

Ooit nagedacht over wat één uurtje persoonlijke aandacht en uitleg per week, over alles wat uw kind lastig vindt, kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind?

Lees meer

Huiswerkbegeleiding

Te oud voor de BSO? Oud genoeg voor 4 Homework! Steeds meer huiswerk op de basisschool, heeft u daar ook last van? Kom naar 4 Homework in plaats van een middag BSO. Veilige opvang en aan het eind van de middag is het huiswerk voor de hele week af!

Lees meer

Cito training groep 7

Laten de Cito scores van uw kind een heel ander beeld zien dan het normale rapport? Komen deze ook niet overeen met wat u denkt dat past bij uw kind? Wacht dan niet te lang met een beetje extra ondersteuning en informeer naar onze Cito trainingen.

Lees meer

Cito training groep 8

Past het voorlopig advies van school niet bij het beeld dat u heeft van uw kind? De laatste Cito middentoets in groep 8 is dan heel belangrijk. Onze Cito trainingen kunnen dan net het verschil maken voor uw kind.

Lees meer

Cito training groep 6

Ervaart uw kind stress bij de Cito toetsen? Vanaf groep 6 tellen de resultaten mee voor het schooladvies. Fijn toch, dat het zelfvertrouwen van uw kind groter kan worden?

Lees meer

Summer Course groep 7 & 8

Vindt u de zomervakantie ook veel te lang? Deskundigen wel! Gun uw kind ook een leuke en leerzame laatste week van de vakantie. Voor fijne opvang en een soepele start van het nieuwe schooljaar.

Lees meer

Brugklasbegeleiding

“Mijn kind zit in de brugklas en zit vanaf 14:00 uur thuis. Ze gaat naar haar kamer om ‘huiswerk te maken’. Hoe weet ik dat dit ook echt gebeurt? Bovendien; van mij neemt ze niets meer aan."

Lees meer

Huiswerkbegeleiding

"Oud genoeg om alleen thuis te zijn, maar huiswerk maken ho maar!?" Of denkt u dat uw kind na school huiswerk gaat maken, maar blijkt dit vooral filmpjes kijken, gamen en appen te zijn?

Lees meer

Bijles in alle vakken

Stoeien met één vak, of er echt geen bal van begrijpen? En je ouders snappen het natuurlijk zeker niet.

Lees meer

Jongerencoaching

Heeft u het idee dat uw kind ergens tegen aan loopt, waar u niet mee kan of mag helpen? Praten is niet de sterkste kant van een puber ... 4 Homework biedt wel een luisterend oor.

Lees meer

Training "Leren Leren"

Hoe eerder uw kind ‘leert te leren’ hoe sneller school weer leuk gevonden wordt. Leer efficiënter leren in een klein groepje in 8 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur.

Lees meer

Eindexamen begeleiding

Het lijkt alsof er nog zeeën van tijd zijn, maar de stress begint toch wel toe te slaan. Een voldoende voor dat ene vak lijkt nog ver weg. Waar moet uw kind beginnen?

Lees meer

Kindercoaching

Heeft uw kind last van overmatig veel verdriet, pesten, scheiding, ziekte, onzekerheid, boosheid, hoog gevoeligheid, faalangst, angst, negatieve omgang met anderen of onverklaarbare leerproblemen? Dan is het tijd voor een paar uurtjes kindercoaching!

Lees meer

"Leren Leren"

Zit het er wel in, maar komt het er even niet uit? Vallen de schoolresultaten van uw kind tegen, maar weet u niet waar het aan ligt en weet u even niet wat te doen?

Lees meer

Training Eindtoets groep 8

Heeft uw kind last van zenuwen of wilt u een Cito score die past bij het advies van uw kind? Gewoon lekker oefenen voor de Eindtoets!

Lees meer

Faalangst begeleiding

Ervaart uw kind (te) veel spanning of denkt uw kind vaak dat iets toch niet gaat lukken? Zodra dit ook het plezier van het leren en de resultaten beïnvloedt is het tijd om hier iets aan te doen.

Lees meer

Rekentoets training

Zakken voor je eindexamen omdat je de rekentoets niet met een voldoende afgelegd? Dat kan, echt waar!

Lees meer

NIO training

Ineens geconfronteerd met de NIO toets? Voorkom onnodige stress en vergroot het zelfvertrouwen van uw kind door te oefenen met de vraagstelling van de NIO. Met als resultaat een score passend bij het niveau van uw kind.

Lees meer

Entreetoets training

Waarom is de Entreetoets in groep 7 zo belangrijk? Wat veel ouders niet weten is dat de Cito Entreetoets in groep 7 bepalend is voor het definitieve schooladvies.

Lees meer

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi