De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Remedial Teaching

Ooit nagedacht over wat één uurtje persoonlijke aandacht en uitleg per week, over alles wat uw kind lastig vindt, kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind?

Huiswerkbegeleiding

Te oud voor de BSO? Oud genoeg voor 4 Homework! Steeds meer huiswerk op de basisschool, heeft u daar ook last van? Kom naar 4 Homework in plaats van een middag BSO. Veilige opvang en aan het eind van de middag is het huiswerk voor de hele week af!

Cito training groep 7

Laten de Cito scores van uw kind een heel ander beeld zien dan het normale rapport? Komen deze ook niet overeen met wat u denkt dat past bij uw kind? Wacht dan niet te lang met een beetje extra ondersteuning en informeer naar onze Cito trainingen.

Cito training groep 8

Past het voorlopig advies van school niet bij het beeld dat u heeft van uw kind? De laatste Cito middentoets in groep 8 is dan heel belangrijk. Onze Cito trainingen kunnen dan net het verschil maken voor uw kind.

Cito training groep 6

Ervaart uw kind stress bij de Cito toetsen? Vanaf groep 6 tellen de resultaten mee voor het schooladvies. Fijn toch, dat het zelfvertrouwen van uw kind groter kan worden?

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi