De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Remedial Teaching

Anja, al 35 jaar voor de klas op de basisschool en jarenlang begeleidster bij 4 Homework: “Ooit nagedacht over wat één uurtje persoonlijke aandacht en uitleg per week kan betekenen voor een kind? Op school halen we nog geen uur individuele aandacht per kind per jaar.”

Steeds meer leerlingen hebben behoefte aan een extra steuntje in de rug. De redenen hiervoor zijn divers: niet opletten in de klas, geen vragen durven stellen, tweetaligheid, gebrek aan concentratie of dyslexie.  

Door met deze leerlingen individueel aan de slag te gaan worden leerachterstanden weggewerkt en verder voorkomen. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe en wordt leren weer leuk. En daar gaat het om!

Leerlingen vanaf groep 5 komen wekelijks bij 4 Homework voor een uurtje rekenen, taal, spelling en/of woordenschat. Deze begeleiding is 1 op 1 en richt zich op de aandachtsgebieden van de leerling. De begeleidsters hebben allemaal een pedagogische achtergrond.  

Eén uurtje aandacht en uitleg per week. Ervaring is dat leerlingen dit heerlijk vinden, er zelfverzekerder van worden en de resultaten ook nog eens omhoog gaan. De begeleiding zorgt ervoor dat leerlingen niet onder maar op hun eigen niveau presteren. Hierdoor wordt een goede doorstroming naar groep 8 en vervolgens het voortgezet onderwijs versoepeld. 

 

 

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi