De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Huiswerkbegeleiding

Te oud voor de BSO, maar te jong om een aantal middagen alleen thuis te zijn? Oud genoeg voor de sleutel, maar dan de hele middag achter dat scherm? 

Leerlingen van de basisschool zijn ook van harte welkom bij 4 Homework! Meer en ook dagelijks huiswerk is de nieuwe trend in groep 7&8. Juist voor deze leeftijd is de combinatie van vertrouwde opvang en huiswerk maken bij 4 Homework ideaal.

Daarbij komt dat er tegenwoordig al heel wat van de leerling verwacht wordt in groep 7&8. Cito toetsen kunnen voor de nodige druk zorgen. In een klas van dertig of meer leerlingen is het niet altijd mogelijk iedere leerling de aandacht en hulp te bieden die nodig is. Door de persoonlijke en intensieve begeleiding kan 4 Homework dit haar leerlingen wel bieden.

Na school komt de leerling naar 4 Homework, neemt wat te drinken en een koekje. Samen met de begeleidster wordt het huiswerk bekeken en wordt een planning gemaakt voor de middag. Dan lekker aan de slag! Vragen stellen mag, extra uitleg waar nodig aanwezig. Ook worden Topo  of Engelse woordjes overhoord. Natuurlijk kan er ook gewerkt worden aan een boekbespreking, spreekbeurt of werkstuk. Mocht er echt geen huiswerk meer zijn, is er bij 4 Homework altijd genoeg Cito materiaal om mee te oefenen.  

Halverwege de middag is er even pauze en tijd voor een spelletje tafelvoetbal, poolen of air hockey. 

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi