De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Cito training groep 6

De laatste drie jaar van de basisschool zijn belangrijk. Geleidelijk aan worden leerlingen klaargestoomd voor de middelbare school. Het schooladvies is een combinatie van het advies van de leraar en de resultaten van het Cito leerlingvolgsysteem (LVS) vanaf groep 6.

De Citotoetsen vanaf groep 6 zijn belangrijk voor het eerste schooladvies. Het gaat dan om de middentoets (M6) en de eindtoets (E6). Om ervoor te zorgen dat de leerling vol vertrouwen deze toetsen tegemoet gaat en presteert op het niveau dat hij of zij daadwerkelijk heeft is Cito begeleiding een goede en fijne voorbereiding.

De Cito begeleiding en Cito training voor groep 6 (middentoets en eindtoets) is een individuele begeleiding waarmee op elk moment gestart kan worden.

We kijken naar de aandachtspunten van de leerling op het gebied van taal en rekenen:

  • begrijpend lezen
  • spelling
  • taalverzorging
  • woordenschat
  • getallen & bewerkingen
  • verhoudingen
  • meten, breuken & procenten

Met een gericht stappenplannen en het juiste oefenmateriaal van Cito Nederland wordt de leerling voorbereid op de vraagstelling van de toets en de juiste manier van antwoorden. Over de voortgang schrijft de begeleidster wekelijks een uitgebreide memo in ons leerlingvolgsysteem HOMi. Ouders kunnen meelezen en blijven op de hoogte!

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi