De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Cito training groep 7

De toetsen van het Cito leerlingvolgsysteem spelen ineens een belangrijke rol. De Cito scores blijken voor een belangrijk deel het voorlopige schooladvies in groep 7 te bepalen. In groep 7 zijn dat de middentoets (M7) en de eindtoets (Entreetoets en/of E7).

Het komt geregeld voor dat de resultaten van deze toetsen afwijken ten opzichte van het gewone rapport. Zenuwen, moeite met de vraagstelling of ontbrekende basis en kennis kunnen hier de oorzaak van zijn.

Om ervoor te zorgen dat de leerling vol vertrouwen en met de juiste bagage deze toetsen tegemoet gaat is Cito begeleiding en/of Cito training in groep 7 een goede en fijne voorbereiding. 

De Cito begeleiding voor groep 7 (middentoets en eindtoets) is een individuele begeleiding waarmee op elk moment gestart kan worden. We kijken naar de aandachtspunten van de leerling op het gebied van taal en rekenen:

  • begrijpend lezen
  • spelling
  • taalverzorging
  • woordenschat
  • getallen & bewerkingen
  • verhoudingen,
  • meten, breuken & procenten

Met een gericht stappenplannen en het juiste oefenmateriaal van Cito Nederland wordt de leerling voorbereid op de vraagstelling van de toets en de juiste manier van antwoorden. Over de voortgang schrijft de begeleidster wekelijks een uitgebreide memo in ons leerlingvolgsysteem HOMi. Ouders kunnen meelezen en blijven op de hoogte!

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi