De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Brugklasbegeleiding

“Mijn kind zit in de brugklas en zit vanaf 14:00 uur thuis. Ze gaat naar haar kamer om ‘huiswerk te maken’. Hoe weet ik dat dit ook echt gebeurt? Bovendien; van mij neemt ze niets meer aan."

Lees meer

Huiswerkbegeleiding

"Oud genoeg om alleen thuis te zijn, maar huiswerk maken ho maar!?" Of denkt u dat uw kind na school huiswerk gaat maken, maar blijkt dit vooral filmpjes kijken, gamen en appen te zijn?

Lees meer

Bijles in alle vakken

Stoeien met één vak, of er echt geen bal van begrijpen? En je ouders snappen het natuurlijk zeker niet.

Lees meer

Eindexamen begeleiding

Het lijkt alsof er nog zeeën van tijd zijn, maar de stress begint toch wel toe te slaan. Een voldoende voor dat ene vak lijkt nog ver weg. Waar moet uw kind beginnen?

Lees meer

"Leren Leren"

Zit het er wel in, maar komt het er even niet uit? Vallen de schoolresultaten van uw kind tegen, maar weet u niet waar het aan ligt en weet u even niet wat te doen?

Lees meer

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi