De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Jongerencoaching

In de puberteit gebeurt er ontzettend veel. Kinderen maken zich los van hun ouders en richten zich steeds meer op hun leeftijdsgenoten. Er moeten keuzes gemaakt worden, er wordt meer van ze verwacht en ze krijgen te maken met grote veranderingen (lichamelijk, geestelijk en in hun omgeving). Dit is niet altijd even makkelijk!

Jongerencoaching is er voor elke leerling die op zoek is naar een luisterend oor of die met iemand op zoek wil gaan naar oplossingen voor zijn of haar probleem. Het is belangrijk dat de leerling zelf een vraag heeft en hier graag, met behulp van een coach, mee aan de slag wilt gaan.

4 Homework biedt een fijne coach met oplossend vermogen voor leerlingen die één van de volgende dingen herkennen:

  • sociale problemen (je anders voelen, gepest worden)
  • scheiding van ouders
  • verdriet en somberheid
  • last van overstap naar een nieuwe school/studie
  • op zoek zijn naar je eigen identiteit (wie ben ik, wat wil ik)
  • spijbelen

Jongerencoaching begint met een intakegesprek met de leerling en ouders. Uiteraard mag dit ook met beiden apart. Daarna komt de leerling, meestal 1 keer per week, alleen naar de coach.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi