De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

"Leren Leren"

Vaak komen er leerlingen bij 4 Homework bij wie het niet ontbreekt aan structuur, discipline of zelfwerkzaamheid. Thuis wordt er uren besteed aan het huiswerk. Maar is dat wel zo effectief? Met die vraag komen ouders bij 4 Homework. Waarom komt er niet uit wat er wel in zit?

Een dergelijke situatie zien we vaak rond de 3e klas met die enorme hoeveelheid vakken en steeds meer leerstof. Proefwerken gaan dieper in op de materie en vragen een ander manier van leren en toetsen maken.  

De individuele begeleiding “Leren Leren” biedt dan uitkomst. De aandacht gaat uit naar de vakken waar de leerling moeite mee heeft en daar gaan we gericht mee aan de slag. Aan de orde komen planning, studiemethodiek, leerstrategieën, juiste werkhouding, samenvatten en verbanden leggen. En dat alles aan de hand van toetsen die toch geleerd moeten worden.  

Door de intensieve en persoonlijke aanpak van de vaste begeleidster krijgt de leerling snel grip op het leerproces en leert de vaardigheden aan die nodig zijn om toe te werken naar zelfstandigheid.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi