De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

Huiswerkbegeleiding

4 Homework staat voor een intensieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding, waarbij optimaal aansluiting gezocht wordt bij de talenten en uitdagingen van de leerling. De gezellige sfeer en huiselijke omgeving staan voorop: “leren kan ook leuk zijn!”

4 Homework geeft dagelijks huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren van alle scholen en alle niveaus. Bij de huiswerkbegeleiding staan het 'Leren Leren', plannen en organiseren en studievaardigheden centraal. De aanpak van 4 Homework draagt bij aan goede schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Thuis zorgt het voor een goede sfeer en meer avonden zonder (strijd om) huiswerk. Op de lange termijn wordt de zelfstandigheid van de leerling bevorderd zodat de leerling na verloop van tijd op eigen benen kan staan.

Waarom 4 Homework?

  • Veel persoonlijk contact met ouders en leerlingen
  • Flexibiliteit en individueel maatwerk staat voorop
  • Een intensieve en persoonlijke manier van studiebegeleiding
  • Online planningsysteem voor huiswerk en toetsen
  • Controle van huiswerk en overhoren bij toetsen
Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi