Online huiswerkbegeleiding en bijles bij 4 Homework

Om ook tijdens de Corona-pandemie haar leerlingen goed te kunnen begeleiden heeft 4 Homework een online learning portal ingericht waarmee online bijlessen en huiswerkbegeleiding worden aangeboden. De leerlingen van 4 Homework kunnen zich hiermee, met hulp van de bij hen bekende begeleiders, optimaal voorbereiden op de toetsen die gaan komen of extra ondersteuning krijgen bij vakken waar dit voor nodig is.

Hoe werkt het? 
Er wordt een bijles ingepland en de leerling ontvangt een link voor zijn eigen meetingroom. Op de afgesproken tijd gaat de leerling via deze link naar deze classroom, waar ook de begeleider is ingelogd. Met een video verbinding kunnen ze elkaar zien en spreken, maar daarnaast is er ook een interactief whiteboard, kunnen PDF documenten, online lesmateriaal en foto's worden geupload én tegelijkertijd door zowel begeleider als leerling bewerkt, kan de begeleider het bureaublad delen om bijv. een video te laten zien, etc. Optimale interactiviteit, net zoals dit bij een gewone bijles ook het geval zou zijn.

Praktische zaken
Het is niet nodig om software te downloaden of te installeren, er wordt geen Skype oid gebruikt: de hele dienst werkt online en alle gebruikte documenten en het interactieve whiteboard worden opgeslagen in de Cloud. Verder heb je nodig:

  • een laptop, computer of tablet met camera
  • als internetbrowser de laatste versie van Chrome of Firefox (Safari liever niet, dit werkt alleen als je een 'private scherm' opent)
  • een microfoon of losse headset
  • een goede = stabiele internet verbinding

Uiteraard bieden we deze extra dienst ook aan voor nieuwe leerlingen. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je ons bellen op 06 1001 4668 (òòk WhatsApp) of een mail sturen naar info@4homework.nl.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi