In sommige gevallen is er meer nodig dan de reguliere begeleiding. 4 Homework biedt hiervoor maatwerk op het gebied van kindercoaching en faalangst.

Summer Course groep 7 & 8

Vindt u de zomervakantie ook veel te lang? Deskundigen wel! Gun uw kind ook een leuke en leerzame laatste week van de vakantie. Voor fijne opvang en een soepele start van het nieuwe schooljaar.

Lees meer

Jongerencoaching

Heeft u het idee dat uw kind ergens tegen aan loopt, waar u niet mee kan of mag helpen? Praten is niet de sterkste kant van een puber ... 4 Homework biedt wel een luisterend oor.

Lees meer

Kindercoaching

Heeft uw kind last van overmatig veel verdriet, pesten, scheiding, ziekte, onzekerheid, boosheid, hoog gevoeligheid, faalangst, angst, negatieve omgang met anderen of onverklaarbare leerproblemen? Dan is het tijd voor een paar uurtjes kindercoaching!

Lees meer

Faalangst begeleiding

Ervaart uw kind (te) veel spanning of denkt uw kind vaak dat iets toch niet gaat lukken? Zodra dit ook het plezier van het leren en de resultaten beïnvloedt is het tijd om hier iets aan te doen.

Lees meer

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi