In sommige gevallen is er meer nodig dan de reguliere begeleiding. 4 Homework biedt hiervoor maatwerk op het gebied van jongeren coaching en faalangst.

Coaching jongeren & jongvolwassenen

Naast haar werk als begeleidster bij 4 Homework is Christina Bunk oplossingsgericht Coach van Jongeren & Jongvolwassenen. Zij heeft ervaring met thema’s als:

Omgaan met tegenslag, perfectionisme of onzekerheid
Omgaan met Verlies en Rouw (echtscheiding ouders, verhuizing, relaties, etc)
Omgaan met Keuzes (Keuzestress, Fear Of Missing Out)
Omgaan met druk / stress op school of sociale druk

Voor jongeren ligt de wereld aan hun voeten. Dit is heerlijk en spannend tegelijk. Om goede keuzes te kunnen maken is het nodig om goed in contact te staan met je gevoelens en emoties. Hierdoor bouwen jongeren in de pubertijd aan hun Emotionele Intelligentie. Een goed ontwikkeld gevoelsleven maakt: socialer, wijzer, echter, daadkrachtiger, evenwichtiger en duurzaam gelukkiger.

Soms is het echter nodig dat een ander dan een vriend(in) of ouder meeluistert naar de gevoelens van jongeren, bijvoorbeeld wanneer het verdriet, de onzekerheid of de frustraties te veel worden. Of wanneer jouw kind juist heel weinig voelt, behalve misschien somberheid. Oprechte belangstelling, begrip zonder oordelen en kennis van de werking van het (jonge) emotionele brein kan dan helpen om bij de veerkracht achter deze emoties te komen.

Christina werkt met de Oplossingsgerichte methode (BGL opleiding Jongerencoaching). Deze methode is gebaseerd op de Positieve Psychologie, Acceptance & Commitment Therapy, Mindfulness en Zelfcompassie, Systeemtherapie en Voice Dialogue methode. Christina heeft ruim 18 jaar ervaring als coach van volwassenen en jongeren. Je kunt meer informatie over haar vinden op www.christinabunk.nl.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi