In sommige gevallen is er meer nodig dan de reguliere begeleiding. 4 Homework biedt hiervoor maatwerk op het gebied van jongeren coaching en faalangst.

Kindercoaching

Elke ouder wil dat zijn of haar kind gelukkig is! Soms krijgen kinderen echter te maken met tegenslagen of krijgen ze te maken met gevoelens die ze niet prettig vinden.

Wanneer kinderen niet lekker in hun vel zitten, kan een kindercoach uitkomst bieden. Kindercoaching is een praktische en laagdrempelige vorm van hulpverlening. Samen met de coach zoekt het kind naar oplossingen om weer positiever in het leven te staan.

Bij een kindercoach ben je niet alleen aan het praten, maar zoeken we naar vormen van communicatie die bij het kind passen (tekenen, bewegen, een spel etc.). Het kind krijgt meer zelfvertrouwen, kan beter omgaan met tegenslagen en wordt weer in zijn kracht gezet! Dit werkt vaak ook weer positief door op het leren.

Kindercoaching bij 4 Homework begint met een intakegesprek met ouders en kind. We kijken naar de hulpvraag en zoeken naar methoden die bij het kind passen. Daarna komt het kind, meestal één keer per week, alleen naar de kindercoach. Soms zijn 5 sessies al genoeg, maar dit is afhankelijk van de hulpvraag en het proces. Dit zal dus in elke situatie samen bekeken worden.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi