Een training van 4 Homework is een kleine investering met een groot resultaat. Niet alleen betere cijfers of een Cito-score maar vooral meer zelfvertrouwen en een grotere motivatie zorgen voor veel meerwaarde op de lange termijn.

Training "Leren Leren"

Hoe eerder uw kind ‘leert te leren’ hoe sneller school weer leuk gevonden wordt. Leer efficiënter leren in een klein groepje in 8 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur.

Lees meer

Training Eindtoets groep 8

Heeft uw kind last van zenuwen of wilt u een Cito score die past bij het advies van uw kind? Gewoon lekker oefenen voor de Eindtoets!

Lees meer

Rekentoets training

Zakken voor je eindexamen omdat je de rekentoets niet met een voldoende afgelegd? Dat kan, echt waar!

Lees meer

NIO training

Ineens geconfronteerd met de NIO toets? Voorkom onnodige stress en vergroot het zelfvertrouwen van uw kind door te oefenen met de vraagstelling van de NIO. Met als resultaat een score passend bij het niveau van uw kind.

Lees meer

Entreetoets training

Waarom is de Entreetoets in groep 7 zo belangrijk? Wat veel ouders niet weten is dat de Cito Entreetoets in groep 7 bepalend is voor het definitieve schooladvies.

Lees meer

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi