Een training van 4 Homework is een kleine investering met een groot resultaat. Niet alleen betere cijfers of een Cito-score maar vooral meer zelfvertrouwen en een grotere motivatie zorgen voor veel meerwaarde op de lange termijn.

Training "Leren Leren"

Efficiënter en effectiever leren. Minder tijd besteden aan het huiswerk met betere resultaten!

Als het studeren wat stroef gaat is de training "Leren Leren" ideaal, maar ook als het leren (te) gemakkelijk gaat, helpt deze training met het nog slimmer aanpakken van het leerwerk. Deze training is voor middelbare scholieren van alle niveaus.

Wie in de brugklas van de middelbare school al leert plannen en organiseren, heeft daar de rest van zijn (school)carrière voordeel van. Goed kunnen plannen zorgt niet alleen voor overzicht, rust en inzicht in de lesstof, maar leidt er ook toe dat leerlingen efficiënt en effectief met hun tijd omgaan.

De training bestaat uit plannen en structureren en inzicht krijgen in de verschillende leerstrategieën. We kijken naar concentratie, motivatie, het omgaan met afleiding en de studieplek. Leerlingen leren een realistische planning maken en zich daar ook aan te houden. Meer grip op het huiswerk dus door beter te plannen en structureren. 

Tijdens het onderdeel leerstrategieën krijgt de leerling inzicht in zijn manier van leren en worden de nodige technieken aangereikt om het leerproces te optimaliseren. Daarnaast leren ze sneller lezen, efficiënter woordjes leren, samenvatten met behulp van mindmaps, verbanden leggen en de leerstof beter onthouden. 

 

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi