Een training van 4 Homework is een kleine investering met een groot resultaat. Niet alleen betere cijfers of een Cito-score maar vooral meer zelfvertrouwen en een grotere motivatie zorgen voor veel meerwaarde op de lange termijn.

Training Eindtoets groep 8

Hoewel het schooladvies al voor de afname van de eindtoets wordt gegeven, kan een goed resultaat van de eindtoets dit advies zeker positief beïnvloeden.

In groep 8 wordt het definitieve schooladvies voor de middelbare school gegeven. De toetsen van het Cito leerlingvolgsysteem (LVS) vormen hiervoor, in combinatie met het advies van de leerkracht, een belangrijke basis. In groep 8 zijn dat de middentoets (M8) en de eindtoets. 

De eindtoets in groep 8 is verplicht voor iedereen. De basisschool kan kiezen tussen de Cito Centrale Eindtoets, de IEP, ROUTE 8, AMN, DIA  of Cesan Eindtoets. Meest gekozen is nog altijd de Centrale Eindtoets van Cito. De training voor deze eindtoets kan in 3 vormen:

  • De individuele training. Hiermee kan op ieder gewenst moment gestart worden.
  • De uitgebreide Cito training in kleine groepjes van 3 tot 5 leerlingen. Deze Cito training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur en start in februari.
  • De Cito stoomcursus in groepjes van maximaal 8 leerlingen. De laatste twee weken voor de Cito eindtoets in april organiseert 4 Homework een stoomcursus om optimaal voorbereid te zijn voor de Centrale Eindtoets.

Tijdens de trainingen komen alle onderdelen van rekenen en taalverzorging aan de orde. De focus ligt op de inhoud, de Cito vraagstelling en het zelfvertrouwen van de leerling. Bij de verschillende onderdelen wordt de juiste aanpak besproken en worden tips gegeven. Alle trainingen worden, indien gewenst, afgesloten met een simulatie van een echte Cito dag. De leerlingen zijn dan inhoudelijk optimaal voorbereid, maar vooral ook gevoelsmatig. Stress of onzekerheid is niet meer nodig!

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi