Een training van 4 Homework is een kleine investering met een groot resultaat. Niet alleen betere cijfers of een Cito-score maar vooral meer zelfvertrouwen en een grotere motivatie zorgen voor veel meerwaarde op de lange termijn.

Rekentoets training

Sinds 2016 telt de verplichte rekentoets mee voor de examenuitslag. Wie de rekentoets niet haalt, zakt voor het eindexamen, ongeacht de overige cijfers.

Leerlingen in het voortgezet onderwijs moeten de rekentoets in het laatste of voorlaatste jaar afleggen. Alle leerlingen mogen de toets één keer herkansen. Deze herkansing staat los van herkansingsmomenten bij het centraal examen. De scholen nemen de rekentoets digitaal af.

Om te voorkomen dat leerlingen zullen zakken op het resultaat van de rekentoets biedt 4 Homework een individuele rekentoets training. De inhoud van de training is gebaseerd op het niveau van de leerling 2F (VMBO/MBO) of 3F (HAVO/VWO). Meer informatie over referentieniveaus vindt u hier: www.taalenrekenen.nl.

In zes sessies van anderhalf uur komen alle onderdelen van de toets langs en oefenen leerlingen onder meer cijferen, breuken en verhaaltjessommen. Door deze training te volgen raakt de leerling vertrouwd met de vraagstelling van de rekentoets en worden de benodigde basis rekenvaardigheden herhaald en geoefend.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi