Een training van 4 Homework is een kleine investering met een groot resultaat. Niet alleen betere cijfers of een Cito-score maar vooral meer zelfvertrouwen en een grotere motivatie zorgen voor veel meerwaarde op de lange termijn.

NIO training

De Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau (NIO) is een intelligentietest voor leerlingen van groep 8 van de basisschool en klas 1, 2 en 3 van de middelbare school. De NIO-toets bestaat uit een verbaal deel (synoniemen, analogieën en categorieën) en een symbolisch deel (getallen, rekenen en uitslagen). 

4 Homework biedt de NIO training aan, zowel individueel als in kleine groepjes. Een NIO training helpt kinderen om hun potentieel optimaal te benutten en is er vooral op gericht te voorkomen dat de leerling onder zijn of haar niveau presteert. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan veelvoorkomende valkuilen, werken we aan de verschillende onderdelen van de NIO toets en oefenen we op tijd.

De NIO training bestaat uit zes individuele lessen van een uur of zes groepslessen van anderhalf uur (bij genoeg aanmeldingen). De kosten hiervoor zijn € 59 per individuele les of  € 295,- voor de groepstraining.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi