Een training van 4 Homework is een kleine investering met een groot resultaat. Niet alleen betere cijfers of een Cito-score maar vooral meer zelfvertrouwen en een grotere motivatie zorgen voor veel meerwaarde op de lange termijn.

Entreetoets training

Veel ouders zijn onaangenaam verrast door de score bij de Entreetoets. Deze resultaten komen vaak komen niet overeen met de algemene schoolprestaties, het beeld van ouders en leerkracht.

Voor een deel ligt de oorzaak bij de basisschool zelf. Terwijl er in groep 8 met oude Cito’s wordt geoefend is dit in de voorbereiding op de Entreetoets niet het geval. Daarnaast zijn er veel nieuwe onderdelen in de Entreetoets, die de leerling nog nooit gezien heeft. Tabellen, grafieken en diagrammen blijken lastig te lezen en te begrijpen. Het meest belangrijk is de vraagstelling van de Cito Entreetoets. Deze wijkt af van de manier van vragen stellen op school. Ook is het de eerste echte grote serieuze toets en kan stress of onzekerheid een rol spelen.

Een goede voorbereiding is verstandig en zorgt voor een bij het niveau van de leerling passende score. Om deze reden organiseert 4 Homework een training voor de Cito Entreetoets. Deze training start eind januari. De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur in een klein groepje, maar kan uiteraard ook individueel gevolgd worden. Ook in de voorjaarsvakantie is er de mogelijkheid voor een intensieve training. Tijdens de training komen uiteraard alle onderdelen van de Cito Entreetoets aan de orde.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi