4 Homework bestaat uit een divers team van begeleiders met elk een eigen specialiteit door ervaring en opleiding. Wij zorgen er samen voor dat alle leerlingen de juiste begeleiding krijgen die ze nodig hebben, op de manier die bij hen past!

Het team

Esther

Oprichtster

Na haar studie Bestuurskunde werkte Esther als bureauchef bij Politie Haaglanden en als organisatie adviseur bij Dehorá. Altijd is ze actief bij Totem - Total Event Management geweest. Bij 4 Homework kent ze iedereen. Alle coachingstrajecten doet zij zelf. Esther heeft 4 Homework in 2007 opgericht.

Matthijs

Planning, structuur & Leren Leren

Matthijs heeft 10 jaar ervaring met het begeleiden van kinderen en is het vaste gezicht voor alle huiswerkleerlingen in Leiden. Na zijn studie Geschiedenis werkte hij als docent. Bij 4 Homework helpt hij de leerlingen eigenlijk met alles: inhoud, aanpak, plannen, structuur en zelfs een potje poolen.

Lauren

Psycholoog

In 2009 heeft Lauren Psychologie afgerond met de master Ontwikkelingspsychologie. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden en trainen van kinderen met diverse problematiek, waaronder ADHD, ADD, faalangst en autisme spectrum stoornissen.

Priscilla

Orthopedagoog

Priscilla studeerde Orthopedagogiek en specialiseerde zich in leer- en ontwikkelingsproblemen. Na een 2e studie Filosofie gaf ze filosofielessen op scholen. Dit wakkerde haar liefde voor het onderwijs aan. Priscilla runt 4 Homework in Noordwijk waar persoonlijke en unieke begeleiding voorop staat.

Wiesje

PABO en pedagogiek

In 2014 is Wiesje begonnen met de PABO en in 2017 gestart met Pedagogische Wetenschappen. Wiesje heeft twee dagen per week voor de klas gestaan en al heel veel basisschool leerlingen begeleid bij 4 Homework. Haar specialiteiten zijn begrijpend lezen en (werkwoord)spelling.

Iris

Pedagogiek en exact

Dankzij haar studie Pedagogische Wetenschappen en enkele jaren ervaring in het geven van bijles kan Iris goed aanvoelen wat leerlingen nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Met exacte vakken weet Iris goed raad! Iris begeleidt de meest bijzondere leerlingen van groep 4 tot eindexamen.

Chris

Exacte vakken

Chris is één van onze Stedelijk Gymnasium toppers met een dubbel NT/NG profiel. Chris is heel goed in de exacte vakken en koos daarom voor een Technische studie in Delft. Inmiddels alweer een jaar ervaring met bijles en huiswerkbegeleiding. Ook het overhoren van Grieks is geen enkel probleem 😉.

Merel

Duizendpoot

Merel begeleidt van de jongste basisschoolleerlingen tot onze eindexamenkandidaten op enthousiaste wijze. Veelzijdig met Wiskunde, Economie, talen, Cito training en Social Media. Na het afronden van haar opleiding Commerciële Economie was Merel interim vestigingsmanager in Oegstgeest.

Rosemarijn

Leerkracht basisschool

Rosemarijn heeft de Academische Pabo afgerond en volgt nu haar master. Rosemarijn is voor vele leerlingen bij 4 Homework ook hun favoriete juf op de Josephschool, waar ze een vaste dag voor de klas staat. Sinds 2015 is Rosemarijn bij 4 Homework en heeft heel veel leerlingen begeleidt.

Anja

Leerkracht basisschool

Anja heeft jarenlang les gegeven in groep 7/8. Door deze ervaring weet zij niet alleen wat de leerlingen moeten kunnen, maar ook hoe ze het moeten leren. Anja is onze specialist in technisch en begrijpend lezen. Anja begeleidt uiteraard de basisschoolkinderen en geeft ook Cito begeleiding.

Sylvia

Pedagogiek en wiskunde

Op het moment studeert Sylvia Pedagogische Wetenschappen met een Honours College. Bij 4 Homework begeleidt ze voornamelijk basisschool leerlingen waarbij ze hen helpt met het zelfstandig kunnen maken van moeilijke opdrachten en het flexibel inzetten van geleerde strategieën.

Daan

Klassieke Talen

Daan helpt leerlingen met Latijn en Grieks en weet hen door deze leuke maar moeilijke vakken te loodsen. In 2018 deed hij eindexamen aan het Stedelijk Gymnasium Leiden, waarna hij Rechten en Klassieke Talen aan de Universiteit Leiden is gaan studeren. Daan geeft jeugdtraining en is voetbalcoach.

Jinthe

Scheikunde topper

En nog veel meer 😊. Jinthe geeft bijlessen aan Scheikunde, Biologie, Natuurkunde, Wiskunde B en Engels. Na haar eindexamen in 2018 nam ze een tussenjaar en kwam ze voor Bio-Farmaceutische Wetenschappen naar Leiden. Zeer gedegen kan Jinthe op hoog niveau haar kennis overbrengen.

Bo

Pedagogiek en Cito

Bij 4 Homework geeft Bo Cito begeleiding en huiswerkbegeleiding, waarbij zij helpt met plannen en samen met de leerling kijken hoe je vragen het best kunt aanpakken. Bo studeert Pedagogische Wetenschappen aan de VU in Amsterdam. Bo geeft ook bijlessen voor NL, Duits, Spaans, Economie en GS.

Annick

Wiskunde & Leren Leren

Annick is een kei in studeren en geeft daarom bij 4 Homework de training Leren Leren vol passie. Het bekijken van vraagstukken op diverse manieren en zo oplossingen vinden vindt ze leuk. Dit maakt haar bijlessen wiskunde, (bedrijfs)economie en alle exacte vakken zeer verhelderend en doeltreffend.

Chloë

Wiskunde en Cito

Sinds januari 2018 geeft Chloë begeleiding bij 4 Homework. Met een NG pakket startte ze toch een maatschappelijke studie Criminologie. Bij 4 Homework geeft Chloë veel wiskunde bijles, maar basisschoolleerlingen zijn ook erg happy met haar. Dit komt vast door de trainingen die ze geeft op de hockey.

Lotte

Wiskunde

Lotte heeft het Stedelijk Gymnasium afgesloten met een prachtige lijst. Met Lotte is een bijles altijd gezellig, maar vooral kan ze de kennis goed overbrengen! Ze heeft alles immers kort geleden zelf gehad. Lotte vindt vooral wiskunde erg leuk en houdt van logisch denken, plannen en organiseren.

Anna

Talen en Begrijpend Lezen

Anna werkt sinds 2018 is Anna bij 4 Homework. Bij haar studie Rechtsgeleerdheid is ze heel veel met taal bezig. Naast het recht ligt daar o ok haar passie, daarom geeft ze bijlessen in alle talen en ook maatschappelijke vakken. Anna ia ook een kei in Begrijpend Lezen, Rekenen en Spelling!

Jip

Cito, Nederlands en Duits

Jip is sinds 2019 werkzaam als bijlesdocent. Omdat Jip veel heeft opgepast vindt zij de jongere leerlingen het leukst om te begeleiden. Ze helpt met Spelling, Rekenen, Taal, Begrijpend Lezen en de Cito’s. Jip studeert Culturele Antropologie in Leiden, maar heel vaak ook in Noordwijk te vinden 😊.

David

Exacte vakken

David studeert Psychologie aan de universiteit Leiden en geeft al een paar jaar bijles. Hij geeft individuele bijles in de vakken Biologie, Scheikunde, Natuurkunde en wiskunde B. David geeft inhoudelijke uitleg in deze vakken en helpt met huiswerk maken.

Jade

Basisschool, talen en plannen

Jade begon ooit aan de PABO, maar al snel bleek Pedagogische Wetenschappen beter te passen evenals haar 2e studie Bestuurskunde. Deze veelzijdigheid laat Jade ook zien in de begeleiding bij 4 Homework. Van groep 6 tot Engels 5 VWO! Ook helpt Jade leerlingen met plannen.

Nathalie

Basisschool en Cito

Bij 4 Homework houdt Nathalie zich vooral bezig met de leerlingen uit groep 6, 7 en 8. Nathalie is een kei in het uitleggen van de spellingsregels en hoe de Cito opgaven aan te pakken. Ze studeert Criminologie in Leiden. Tussen het harde werken door is het met Nathalie altijd even gezellig kletsen.

William

Wiskunde B

Van TTO Gymnasium N&T naar Civiele Techniek in Delft. Met veel enthousiasme en geduld begeleidt William leerlingen in Leiden en Oegstgeest. Wiskunde B is zijn favoriete vak en het liefst zo moeilijk mogelijk. Zijn uitdaging is voor om het enthousiasme voor exacte vakken bij leerlingen te vergroten.

Floor

Huiswerkbegeleiding en plannen

Floor begeleidt op de dinsdag en donderdag samen met Matthijs de leerlingen van de huiswerkbegeleiding en helpt hen met plannen. Door haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden helpt zij de leerlingen ook graag met het vak Nederlands.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi