4 Homework bestaat uit een divers team van begeleiders met elk een eigen specialiteit door ervaring en opleiding. Wij zorgen er samen voor dat alle leerlingen de juiste begeleiding krijgen die ze nodig hebben, op de manier die bij hen past!

Het team

Esther

Oprichtster

Na haar studie Bestuurskunde werkte Esther als bureauchef bij Politie Haaglanden en als organisatie adviseur bij Dehorá. Altijd is ze actief bij Totem - Total Event Management geweest. Bij 4 Homework kent ze iedereen. Alle coachingstrajecten doet zij zelf. Esther heeft 4 Homework in 2007 opgericht.

Suzanne

Planning, structuur & Leren Leren

Bij 4 Homework verzorgt Suzanne als vaste kracht huiswerkbegeleiding, waarbij ze helpt met het plannen en structureren. Ze heeft 4 jaar ervaring in het begeleiden van autistische jongeren op dat vlak. Ze vindt het belangrijk om elke leerling persoonlijke begeleiding te geven die bij hem/haar past.

Lauren

Psycholoog

In 2009 heeft Lauren Psychologie afgerond met de master Ontwikkelingspsychologie. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden en trainen van kinderen met diverse problematiek, waaronder ADHD, ADD, faalangst en autisme spectrum stoornissen.

Wiesje

PABO en pedagogiek

In 2014 is Wiesje begonnen met de PABO en in 2017 gestart met Pedagogische Wetenschappen. Wiesje heeft twee dagen per week voor de klas gestaan en al heel veel basisschool leerlingen begeleid bij 4 Homework. Haar specialiteiten zijn begrijpend lezen en (werkwoord)spelling.

Hanna

Orthopedagogiek

Door haar afgeronde bachelor Pedagogische Wetenschappen met de specialisatie Leerproblemen is Hanna een waardevolle toevoeging aan het team van 4 Homework. Hanna herkent de kwaliteiten en verbeterpunten die een kind heeft en speelt daar op in.

Toon

Economie, Geschiedenis & M&O

Toon studeert Rechtsgeleerdheid aan Universiteit Leiden en geniet van het werken met jongeren. De kracht van Toon ligt bij de Alpha vakken waar hij leerlingen individuele bijles in geeft. Daarnaast verzorgt Toon bij 4 Homework een aantal dagen per week de huiswerkbegeleiding.

Julie

Psychologie

Julie heeft al een aantal jaar ervaring met het geven van bijles aan middelbare scholieren in de onderbouw en is een ervaren kracht in het begeleiden van basisschool kinderen. Netjes werken en aandachtig lezen zijn belangrijke aandachtspunten en ze legt graag veel initiatief bij de leerling.

Silke

Wiskunde & planning

Door haar twee bachelor studies Internationale Betrekkingen & Organisaties en Rechten (waarbij ze zelfs een Honours College volgt) weet Silke als geen ander hoe belangrijk het is om goed te plannen. Ze is een kei in Wiskunde en helpt onze leerlingen hier dan ook mee.

Milou

Taalvaardigheid

Milou heeft een grote interesse in taal, wat blijkt uit het feit dat ze op de middelbare school 5 talen heeft gevolgd. Ze studeert Communicatiewetenschappen, geeft bijles in talen en begeleidt daarnaast basisschool leerlingen met hun vaardigheden voor taal, spelling, begrijpend lezen en rekenen.

Sophie

Klassieke talen

Dat Sophie een echte doener en duizendpoot is blijkt uit de twee bachelor studies die ze volgt: Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid. Bij 4 Homework begeleidt Sophie zowel basisschool als middelbare scholieren en is zij een echte toevoeging door haar kennis over klassieke talen Latijn en Grieks.

Anja

Leerkracht basisschool

Anja heeft jarenlang les gegeven in groep 7/8. Door deze ervaring weet zij niet alleen wat de leerlingen moeten kunnen, maar ook hoe ze het moeten leren. Anja is onze specialist in technisch en begrijpend lezen. Anja begeleidt uiteraard de basisschoolkinderen en geeft ook Cito begeleiding.

Sylvia

Pedagogiek

Op het moment studeert Sylvia Pedagogische Wetenschappen met een Honours College. Bij 4 Homework begeleidt ze voornamelijk basisschool leerlingen waarbij ze hen helpt met het zelfstandig kunnen maken van moeilijke opdrachten en het flexibel inzetten van geleerde strategieën.

Sarah

Exacte vakken

Sarah heeft al 5 jaar ervaring in het geven van bijles en examentraining in Wiskunde en Natuurkunde. Ze volgt op dit moment de bachelorstudie Natuurkunde aan Universiteit Leiden en zou daarna graag voor de klas willen staan.

Inge

Leerkracht basisschool

Naast de Pabo heeft Inge ook de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond en werkt ze als docent in het basisonderwijs. Inge geeft bijles in alle vakken van de basis- én middelbare school. Door haar ervaring kan ze de begeleiding goed afstemmen op de ondersteuningsbehoeften van leerlingen.

Jet

Taal & maatschappij

Met een goed gevoel voor talen en maatschappelijke vakken verzorgt Jet bij 4 Homework op dit vlak individuele begeleiding aan basis- en middelbare scholieren. Ze volgt twee bachelorstudies aan Universiteit Leiden: Politicologie en International Studies.

Nienke

Pedagogiek

Nienke weet onze leerlingen van de basis- en middelbare school tijdens haar bijlessen goed te enthousiasmeren om te studeren. Ze studeert zelf Criminologie en volgt een pre-master Pedaogiek om hierna aan de master Forensische Gezinspedagogiek te beginnen. Zij weet dus als geen ander goed te plannen.

Rebecca

Biologie & Economie

Rebecca studeert Internationale Betrekkingen en geeft bij 4 Homework bijles in onder andere Biologie en Economie. Ze kan genieten van de vooruitgang die ze ziet bij scholieren nadat ze extra uitleg krijgen. Dit ziet ze ook terug in de trainingen die ze af en toe voor 4 Homework verzorgt.

Annemarie

Psychologie

Met haar afgeronde bachelorstudie Psychologie heeft biedt Annemarie een extra toevoeging aan het geven van bijles. Ze gebruikt haar kennis over onder andere ADHD, ADD en autisme bij de invulling van de individuele begeleiding die ze bij 4 Homework geeft.

Diede

Toegepaste Psychologie

Aan Hogeschool Leiden volgt Diede de studie Toegepaste Psychologie. Ze heeft de afgelopen jaren al veel met kinderen en jongeren gewerkt en begeleidt de leerlingen bij 4 Homework met hun huiswerk.

Monique

Wiskunde, M&O en Economie

Vanwege haar interesse in de ontwikkeling van kinderen en jongeren volgt Monique de masterstudie Child and Adolescent Psychology. Bij 4 Homework begeleidt ze basisschoolleerlingen en geeft ze bijles in Wiskunde, M&O en Economie.

Iris

Pedagogiek & exacte vakken

Dankzij haar bachelorstudie Pedagogische Wetenschappen en enkele jaren ervaring in het geven van bijles kan Iris goed aanvoelen wat leerlingen nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Met exacte vakken weet Iris goed raad!

Richtje

Planning & structuur

Richtje is een vaste begeleider en richt zich voornamelijk op CITO training en huiswerkbegeleiding. Hier ondersteunt ze de leerlingen bij het aanbrengen van structuur en plannen van het huiswerk. Ze valt daarnaast af en toe in als gastdocent op middelbare scholen.

Anne

Exacte vakken

Sinds 2014 versterkt Anne ons team met haar kennis over alle Beta vakken. Hierin geeft ze leerlingen van de middelbare school dan ook individuele bijles. Anne studeert op het moment Geneeskunde en heeft al sinds de middelbare school veel ervaring in het geven van bijles.

Rosemarijn

Academische Pabo

Rosemarijn studeert op het moment de Academische Pabo en staat daarom buiten haar colleges om ook een vaste dag voor de klas. Ze werkt sinds 2015 bij 4 Homework waar zij veel soorten bijles geeft, van Cito training tot talen op de middelbare school.

Hans

Exacte vakken

Met een Gymnasium-diploma op zak met profiel NT inclusief Wiskunde D bekommert Hans zich om Betavakken. Hij heeft bovendien een programma voor hoogbegaafde kinderen gevolgd. Hans ziet dat leerlingen vaak extra zelfvertrouwen krijgen door de bijles en hun vermogen tot zelfreflectie groeit.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi