4 Homework bestaat uit een divers team van begeleiders met elk een eigen specialiteit door ervaring en opleiding. Wij zorgen er samen voor dat alle leerlingen de juiste begeleiding krijgen die ze nodig hebben, op de manier die bij hen past!

Het team

Esther

Oprichtster

Na haar studie Bestuurskunde werkte Esther als bureauchef bij Politie Haaglanden en als organisatie adviseur bij Dehorá. Altijd is ze actief bij Totem - Total Event Management geweest. Bij 4 Homework kent ze iedereen. Alle coachingstrajecten doet zij zelf. Esther heeft 4 Homework in 2007 opgericht.

Matthijs

Planning, structuur & Leren Leren

Matthijs heeft 10 jaar ervaring met het begeleiden van kinderen en is het vaste gezicht voor alle huiswerkleerlingen in Leiden. Na zijn studie Geschiedenis werkte hij als docent. Bij 4 Homework helpt hij de leerlingen eigenlijk met alles: inhoud, aanpak, plannen, structuur en zelfs een potje poolen.

Lauren

Psycholoog

In 2009 heeft Lauren Psychologie afgerond met de master Ontwikkelingspsychologie. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden en trainen van kinderen met diverse problematiek, waaronder ADHD, ADD, faalangst en autisme spectrum stoornissen.

Priscilla

Orthopedagoog

Priscilla studeerde Orthopedagogiek en specialiseerde zich in leer- en ontwikkelingsproblemen. Na een 2e studie Filosofie gaf ze filosofielessen op scholen. Dit wakkerde haar liefde voor het onderwijs aan. Priscilla runt 4 Homework in Noordwijk waar persoonlijke en unieke begeleiding voorop staat.

Wiesje

PABO en pedagogiek

In 2014 is Wiesje begonnen met de PABO en in 2017 gestart met Pedagogische Wetenschappen. Wiesje heeft twee dagen per week voor de klas gestaan en al heel veel basisschool leerlingen begeleid bij 4 Homework. Haar specialiteiten zijn begrijpend lezen en (werkwoord)spelling.

Iris

Pedagogiek en exacte vakken

Dankzij haar studie Pedagogische Wetenschappen en enkele jaren ervaring in het geven van bijles kan Iris goed aanvoelen wat leerlingen nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Met exacte vakken weet Iris goed raad! Iris begeleidt de meest bijzondere leerlingen van groep 4 tot eindexamen.

Julie

Psychologie

Julie heeft al een aantal jaar ervaring met het geven van bijles aan middelbare scholieren in de onderbouw en is een ervaren kracht in het begeleiden van basisschool kinderen. Netjes werken en aandachtig lezen zijn belangrijke aandachtspunten en ze legt graag veel initiatief bij de leerling.

Silke

Wiskunde & planning

Door haar twee bachelor studies Internationale Betrekkingen & Organisaties en Rechten (waarbij ze zelfs een Honours College volgt) weet Silke als geen ander hoe belangrijk het is om goed te plannen. Ze is een kei in Wiskunde en helpt onze leerlingen hier dan ook mee.

Milou

Taalvaardigheid

Milou heeft een grote interesse in taal, wat blijkt uit het feit dat ze op de middelbare school 5 talen heeft gevolgd. Ze studeert Communicatiewetenschappen, geeft bijles in talen en begeleidt daarnaast basisschool leerlingen met hun vaardigheden voor taal, spelling, begrijpend lezen en rekenen.

Chris

Exacte vakken

Chris is één van onze Stedelijk Gymnasium toppers met een dubbel NT/NG profiel. Chris is heel goed in de exacte vakken en koos daarom voor een Technische studie in Delft. Inmiddels alweer een jaar ervaring met bijles en huiswerkbegeleiding. Ook het overhoren van Grieks is geen enkel probleem 😉.

Sophie

Klassieke talen

Dat Sophie een echte doener en duizendpoot is blijkt uit de twee bachelor studies die ze volgt: Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid. Bij 4 Homework begeleidt Sophie zowel basisschool als middelbare scholieren en is zij een echte toevoeging door haar kennis over klassieke talen Latijn en Grieks.

Jet

Taal & maatschappij

Met een goed gevoel voor talen en maatschappelijke vakken verzorgt Jet bij 4 Homework op dit vlak individuele begeleiding aan basis- en middelbare scholieren. Ze volgt twee bachelorstudies aan Universiteit Leiden: Politicologie en International Studies.

Anja

Leerkracht basisschool

Anja heeft jarenlang les gegeven in groep 7/8. Door deze ervaring weet zij niet alleen wat de leerlingen moeten kunnen, maar ook hoe ze het moeten leren. Anja is onze specialist in technisch en begrijpend lezen. Anja begeleidt uiteraard de basisschoolkinderen en geeft ook Cito begeleiding.

Sylvia

Pedagogiek en wiskunde

Op het moment studeert Sylvia Pedagogische Wetenschappen met een Honours College. Bij 4 Homework begeleidt ze voornamelijk basisschool leerlingen waarbij ze hen helpt met het zelfstandig kunnen maken van moeilijke opdrachten en het flexibel inzetten van geleerde strategieën.

Rosemarijn

Leerkracht basisschool

Rosemarijn heeft de Academische Pabo afgerond en volgt nu haar master. Rosemarijn is voor vele leerlingen bij 4 Homework ook hun favoriete juf op de Josephschool, waar ze een vaste dag voor de klas staat. Sinds 2015 is Rosemarijn bij 4 Homework en heeft heel veel leerlingen begeleidt.

Richtje

Planning & structuur

Richtje is een vaste begeleider en richt zich voornamelijk op CITO training en huiswerkbegeleiding. Hier ondersteunt ze de leerlingen bij het aanbrengen van structuur en plannen van het huiswerk. Ze valt daarnaast af en toe in als gastdocent op middelbare scholen.

Hans

Exacte vakken

Met een Gymnasium-diploma op zak met profiel NT inclusief Wiskunde D bekommert Hans zich om Betavakken. Hij heeft bovendien een programma voor hoogbegaafde kinderen gevolgd. Hans ziet dat leerlingen vaak extra zelfvertrouwen krijgen door de bijles en hun vermogen tot zelfreflectie groeit.

Annick

Wiskunde & Leren Leren

Annick is een kei in studeren en geeft daarom bij 4 Homework de training Leren Leren vol passie. Het bekijken van vraagstukken op diverse manieren en zo oplossingen vinden vindt ze leuk. Dit maakt haar bijlessen wiskunde, (bedrijfs)economie en alle exacte vakken zeer verhelderend en doeltreffend.

Chloë

Wiskunde en Cito

Sinds januari 2018 geeft Chloë begeleiding bij 4 Homework. Met een NG pakket startte ze toch een maatschappelijke studie Criminologie. Bij 4 Homework geeft Chloë veel wiskunde bijles, maar basisschoolleerlingen zijn ook erg happy met haar. Dit komt vast door de trainingen die ze geeft op de hockey.

Lotte

Wiskunde

Lotte heeft het Stedelijk Gymnasium afgesloten met een prachtige lijst. Met Lotte is een bijles altijd gezellig, maar vooral kan ze de kennis goed overbrengen! Ze heeft alles immers kort geleden zelf gehad. Lotte vindt vooral wiskunde erg leuk en houdt van logisch denken, plannen en organiseren.

Anna

Talen en Begrijpend Lezen

Anna werkt sinds 2018 is Anna bij 4 Homework. Bij haar studie Rechtsgeleerdheid is ze heel veel met taal bezig. Naast het recht ligt daar o ok haar passie, daarom geeft ze bijlessen in alle talen en ook maatschappelijke vakken. Anna ia ook een kei in Begrijpend Lezen, Rekenen en Spelling!

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi