4 Homework wordt HIP!

Bekijk de website pagina van HIP Leiden voor meer informatie.

HIP Leiden

4 Homework Leiden

In Leiden heeft 4 Homework de beschikking over een prachtige ruimte van bijna 350 m2 aan de Hoge Rijndijk. De leerling komt binnen, hangt zijn jas op en neemt zelf een lekker kopje thee, een glas ijskoud water of een glaasje limo. 

Daarna meldt de leerling zich bij één van de vaste begeleidsters. We praten eerst even bij over hoe het was op school. Daarna bekijken we samen aan de hand van de agenda en Magister het huiswerk, de SO’s en de proefwerken. Per keer wordt bekeken of er speciale vakken aandacht behoeven en worden duidelijke afspraken met de leerling gemaakt. Met een planning voor de middag gaat de leerling aan de slag in "Parijs" of "Berlijn". Dit zijn de namen van de algemene huiswerkruimtes.

Dit alles wordt verwerkt in ons eigen online planningssysteem, StudyAssist. Ouders kunnen online meekijken welk huiswerk er af is en wat er nog moet gebeuren. Dagelijks wordt een persoonlijk memo geschreven over de voortgang en wat er gedaan is tijdens de begeleiding. 

In Leiden heeft 4 Homework naast de ruimtes voor de huiswerkbegeleiding tien aparte ruimtes voor de individuele begeleiding en bijlessen. Zo gaat de één voor brugklasbegeleiding naar "Rome" en de ander voor een Cito training naar "Londen".

Het aanbod in Leiden!

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi