4 Homework Noordwijk

Het vaste gezicht van 4 Homework in Noordwijk

Even voorstellen ...

Priscilla is inmiddels al weer ruim 3 jaar coördinator huiswerkbegeleiding en vestigingsmanager in Noordwijk. Priscilla is orthopedagoog en begeleidt leerlingen van alle leeftijden vol passie. Tijdens haar studie Orthopedagogiek heeft zij zich gespecialiseerd in leer-, ontwikkelings- en opvoedingsproblemen bij kinderen. Na haar studie is zij jarenlang werkzaam geweest in de Jeugdzorg, o.a. als Jeugd- en gezinscoach. Door haar brede interesse is zij daarnaast ook Filosofie gaan studeren. Toen zij filosofielessen ging verzorgen op scholen is haar liefde voor het onderwijs aangewakkerd en heeft zij besloten zich te willen richten op het leerproces van jongeren, zodat zij hun eigen kracht zo goed mogelijk leren benutten.

4 Homework Noordwijk

Na het succes in Leiden opende 4 Homework in 2011 een tweede vestiging in Noordwijk. Ook hier biedt 4 Homework huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van 8 tot 18 jaar.

Leerlingen van zowel de basisschool als de de middelbare school zijn in Noordwijk van harte welkom voor huiswerkbegeleiding, bijles of een uurtje individuele begeleiding. In Noordwijk verzorgt 4 Homework ook Cito begeleiding vanaf groep 6 en worden trainingen voor Cito Entreetoets en Cito Eindtoets gegeven. 4 Homework Noordwijk staat garant voor intensieve, persoonlijke begeleiding.

Per 1 oktober 2021 is 4 Homework Noordwijk verhuisd naar de nieuwe vestiging op Molenstraat 2 - 4 in Noordwijk. Op een centrale plek in Noordwijk, met veel ruimte en rust om de leerlingen optimaal te begeleiden.

Bekijk al onze diensten

Bij 4 Homework zijn de begeleiders professioneel, gemotiveerd en geven persoonlijke aandacht. "Wij maken leren makkelijker en leuker!”

Team Noordwijk

In Noordwijk is er een vast team van medewerkers dat altijd voor u klaar staat.

Priscilla

Orthopedagoog

Priscilla studeerde Orthopedagogiek en specialiseerde zich in leer- en ontwikkelingsproblemen. Na een 2e studie Filosofie gaf ze filosofielessen op scholen. Dit wakkerde haar liefde voor het onderwijs aan. Priscilla runt 4 Homework in Noordwijk waar persoonlijke en unieke begeleiding voorop staat.

Jip

Basisschool en Cito

Jip is sinds 2019 werkzaam als bijlesdocent. Omdat Jip veel heeft opgepast vindt zij de jongere leerlingen het leukst om te begeleiden. Ze helpt met Spelling, Rekenen, Taal, Begrijpend Lezen en de Cito’s. Jip studeert Culturele Antropologie in Leiden, maar heel vaak ook in Noordwijk te vinden 😊.

David

Exacte vakken

David studeert Psychologie aan de universiteit Leiden en geeft al een paar jaar bijles. Hij geeft individuele bijles in de vakken Biologie, Scheikunde, Natuurkunde en wiskunde B. David geeft inhoudelijke uitleg in deze vakken en helpt met huiswerk maken.

Jinthe

Scheikunde topper!

En nog veel meer 😊. Jinthe geeft bijlessen aan Scheikunde, Biologie, Natuurkunde, Wiskunde B en Engels. Na haar eindexamen in 2018 nam ze een tussenjaar en kwam ze voor Bio-Farmaceutische Wetenschappen naar Leiden. Zeer gedegen kan Jinthe op hoog niveau haar kennis overbrengen.

Annick

Wiskunde en Leren Leren

Annick is een kei in studeren en geeft daarom bij 4 Homework de training Leren Leren vol passie. Het bekijken van vraagstukken op diverse manieren en zo oplossingen vinden vindt ze leuk. Dit maakt haar bijlessen wiskunde, (bedrijfs)economie en alle exacte vakken zeer verhelderend en doeltreffend.

Bo

Pedagogiek en Cito

Bij 4 Homework geeft Bo Cito begeleiding en huiswerkbegeleiding, waarbij zij helpt met plannen en samen met de leerling kijken hoe je vragen het best kunt aanpakken. Bo studeert Pedagogische Wetenschappen aan de VU in Amsterdam. Bo geeft ook bijlessen voor NL, Duits, Spaans, Economie en GS.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi