4 Homework Noordwijk

Na het succes in Leiden opende 4 Homework in 2011 de vestiging Noordwijk. 4 Homework biedt huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van 8 tot 18 jaar. Dit is uniek in Noordwijk!

Ook in Noordwijk zijn zowel de leerlingen van de basisschool als de van de middelbare school van harte welkom voor huiswerkbegeleiding, bijles of een uurtje individuele begeleiding. In Noordwijk verzorgt 4 Homework ook Cito begeleiding vanaf groep 6 en worden trainingen voor Cito Entreetoets en Cito Eindtoets gegeven. 4 Homework Noordwijk staat garant voor intensieve, persoonlijke begeleiding en huiswerk maken met uitzicht op zee!

Per 1 november 2016 is 4 Homework Noordwijk verhuisd naar De Muze. De Muze is het theater en cultureel centrum van Noordwijk aan het Wantveld 2. Een bekende en zeer centraal gelegen locatie in Noordwijk! 

Bekijk al onze diensten

Bij 4 Homework zijn de begeleiders professioneel, gemotiveerd en geven persoonlijke aandacht. "Wij maken leren makkelijker en leuker!”

Team Noordwijk

In Noordwijk is er een klein team van medewerkers dat klaar staat.

Inge

Ervaring leerkracht

Naast de Pabo heeft Inge ook de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond en werkt ze als docent in het basisonderwijs. Inge geeft bijles in alle vakken van de basis- én middelbare school. Door haar ervaring kan ze de begeleiding goed afstemmen op de ondersteuningsbehoeften van leerlingen.

Richtje

Planning & structuur

Richtje is een vaste begeleider in zowel Leiden als Noordwijk en richt zich daarbij voornamelijk op de huiswerkbegeleiding. Hier ondersteunt ze de leerlingen bij het aanbrengen van structuur en plannen van het huiswerk. Ze valt daarnaast af en toe in als gastdocent op middelbare scholen.

Monique

Psychologie

Vanwege haar interesse in de ontwikkeling van kinderen en jongeren volgt Monique de Masterstudie Child and Adolescent Psychology. Bij 4 Homework begeleidt ze in Noordwijk basisschoolleerlingen en geeft ze bijles in Wiskunde, M&O en Economie.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi