4 Homework Roomburg

Voor sommige kinderen kan het lastig zijn om sport te combineren met hun huiswerk. Daarom is 4 Homework dit schooljaar gestart met het aanbieden van huiswerkbegeleiding op de Leidse Hockeyclub Roomburg.

De huiswerkbegeleiding richt zich op de leerlingen van de middelbare school en ook de D jeugd met hun huiswerk uit groep 7 en 8.  

We hebben een fijne plek in het clubhuis gecreëerd waar leerlingen 4 middagen per week welkom zijn en begeleid worden in het maken en plannen van hun huiswerk en ondersteuning krijgen bij het leren van hun toetsen. De soms toch al beperkte tijd tussen school en training kan op deze manier met de huiswerkbegeleiding op de club van 4 Homework effectief benut worden.

Ook basisschoolleerlingen zijn van harte welkom voor de huiswerkbegeleiding. We zien de laatste tijd voornamelijk bij groep 8 een sterke toename van (inmiddels bijna dagelijks) huiswerk. Voor juist deze leeftijd is (in plaats van een middag BSO) huiswerk maken op de club op de trainingsdagen de ideale oplossing! Goede en vertrouwde opvang, op tijd op de training en het huiswerk is aan het eind van de middag af! En dat alles natuurlijk tegen een gereduceerd tarief voor leden van Roomburg. 

Zowel ouders als kinderen genieten van huiswerkvrij na de training en het avondeten. Heeft u interesse, kom vooral langs om kennis te maken of een middagje proef draaien! 

Kom proef draaien

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi