Specialisatiedag CITO

Afgelopen herfstvakantie hebben wij bij 4 Homework een Specialisatiedag Begrijpend Lezen en Cito Rekenen voor alle leerlingen uit groep 7 en 8 georganiseerd. 

Begrijpend Lezen is misschien wel het belangrijkste vak op de basisschool, ook bij het rekenen! Het begrijpen van geschreven tekst is de sleutel tot leren en studeren. Niet alleen op de basisschool, maar juist ook straks op de middelbare school. Hoe kun je iets leren als je de tekst niet begrijpt? Hoe maak je een taalles als je de opdracht niet snapt? Hoe weet je wat je moet uitrekenen als je de verhaaltjessommen niet doorziet?

Op deze geheel verzorgde dag zijn de leerlingen aan de slag gegaan met het opstellen en leren van een duidelijk stappenplan voor Begrijpend Lezen en Cito Rekenen. Onderdeel hiervan zijn de leerstrategieën om teksten en uitgebreide, in verhaalvorm geschreven Cito sommen te begrijpen. We leggen hiermee een stevige basis voor Begrijpend Lezen en Rekenen. Zo zijn de leerlingen weer een stuk zelfverzekerder de eerste Cito-toetsen ingestapt! 

Bent u ook geïnteresseerd geraakt? Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel 071 512 38 04 voor een afspraak. 

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi