Online begeleiding bij 4 Homework

Online bijlessen bij 4 Homework
Als gevolg van de Corona-pandemie heeft 4 Homework in korte tijd een online learning portal opgezet en hiermee bieden we vanaf donderdag 19 maart online bijlessen en begeleiding aan. Onze leerlingen kunnen zich hiermee met hulp van de bij hen bekende begeleiders optimaal voorbereiden op de toetsen die gaan komen of extra ondersteuning krijgen bij vakken waar dit voor nodig is.

Hoe werkt het? 
Er wordt een bijles ingepland en de leerling ontvangt een unieke link. Op de afgesproken tijd gaat de leerling naar deze link, waar ook de begeleider is ingelogd. Met een video verbinding kunnen ze elkaar zien en spreken, maar daarnaast is er ook een interactief whiteboard, kunnen PDF documenten, online lesmateriaal en foto's worden geupload én tegelijkertijd door zowel begeleider als leerling bewerkt, kan de begeleider het bureaublad delen om bijv. een video te laten zien, etc. Optimale interactiviteit, net zoals dit bij een gewone bijles ook het geval zou zijn.

Ga terug

Stuur ons een bericht

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 071 512 38 04 voor een afspraak.


* verplicht veld

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi