4 Homework is geen grootschalig traditioneel huiswerkinstituut, waar de leerling slechts onder toezicht huiswerk maakt. Wij bieden uw kind huiswerkbegeleiding of bijles waarbij persoonlijke aandacht, het plannen en het "leren leren" centraal staat.

Welkom bij 4 Homework

Van maandag tot en met vrijdag zijn jongens en meiden van 8 tot 18 jaar na schooltijd van harte welkom bij 4 Homework.

4 Homework is van mening dat juist deze naschoolse uren ontzettend belangrijk zijn voor de ontwikkeling van leerlingen. Op school wordt namelijk de kennis overgedragen, maar een leerling ontwikkelt zich door met deze kennis te oefenen en andere studievaardigheden te ontwikkelen.

4 Homework is in 2008 opgericht door Esther van ’t Noordende vanuit de filosofie dat opvang en begeleid huiswerk maken in deze tijd een gewenste en veel gevraagde combinatie is. 4 Homework neemt daarin een belangrijke taak van ouders over. Het gevoel van thuiskomen, bijpraten, wat drinken, een planning  voor het huiswerk maken, dit controleren en overhoren. En dat alles in een huiselijke en gezellige omgeving!

Ook basisschoolleerlingen komen naar 4 Homework voor een uurtje extra aandacht voor spelling, rekenen of begrijpend lezen. 

De leerlingen van 4 Homework komen van diverse scholen uit de regio. We bieden ondermeer ondersteuning aan leerlingen van de volgende scholen:

Even voorstellen?

Maak kennis met het team van 4 Homework!

Het team bekijken

Help, ik heb huiswerk!

Bekijk alle diensten

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi