Advies bij het kiezen van een studie

Het online studiekeuzepakket van 4 Homework

Weet je al wat je gaat doen na de middelbare school? Waar ga jij volgend jaar studeren? Wat wil je eigenlijk worden later? Sommigen hebben een duidelijk plan, maar voor veel jongeren, die in het één na laatste of laatste jaar van hun middelbare school zitten, is dit maar een lastige vraag.

Waar begint deze zoektocht, wat past er bij jou? Er is online veel informatie te vinden, er zijn (online) open dagen en je kunt natuurlijk altijd in je netwerk op zoek gaan naar mensen die al een bepaalde studie doen. Voor een uitgebreid en prijzig studiekeuze adviestraject zijn er veel aanbieders te vinden. De prijzen lopen uiteen van grofweg € 400 tot ruim boven de € 1.200. Forse bedragen voor een adviestraject dat niet voor iedereen nodig is. Soms ben je alleen op zoek naar een startpunt en dit biedt 4 Homework je nu met haar online studiekeuzepakket!

Het online studiekeuzepakket

Het online studiekeuzepakket van 4 Homework geeft inzicht in 3 aspecten die er toe doen bij zoeken naar een geschikte studie:

  • Allereerst wordt op basis van persoonlijkheid gekeken welke studie en welk soort werk bij jou past.
  • Daarnaast wordt in kaart gebracht welke motieven jij hebt om te kiezen voor een bepaalde studie en welke motieven juist niet aanwezig zijn? Zoek je een leuke studie, is de stad waar je gaat studeren belangrijk of kijk je naar een leuke baan die je later dankzij je studie kunt gaan doen?
  • Tenslotte wordt in de online onderzoeken gekeken naar de motivatie waarom je succesvol zou kunnen zijn als je een bepaalde studie volgt. Sommigen studeren hard vanuit zichzelf, anderen werken vooral voor een goede toekomst. Iedereen heeft een andere reden om zijn best te doen, wat motiveert jou om goed te presteren?

Kortom: het online studiekeuzepakket van 4 Homework is géén langlopend studiekeuzeadvies traject waarin je meerdere afspraken met een studiekeuzeadviseur hebt, maar het geeft wel een heel goed inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw motieven en je motivatie en het biedt daarmee een goed startpunt om op zoek te gaan naar een passende studie.

Omdat deze testen online worden afgenomen is het traject Corona-proof én kan het online studiekeuzepakket van 4 Homework, inclusief een uitgebreid eindverslag, worden aangeboden voor slechts € 89,00. Heb je interesse? Stuur dan nu een mail met je naam en e-mail adres aan info@4homework.nl.

Bestel nu het studiekeuzepakket!

Het online studiekeuzepakket van 4 Homework is een goed startpunt in de zoektocht naar een studie die bij je past

Hoe het werkt

Nadat jij je hebt aangemeld voor het online studiekeuzepakket van 4 Homework, ontvang je een mail met een nadere toelichting en de factuur. Zodra we de betaling hebben ontvangen ontvang je van ons 3 persoonlijke links naar de 3 verschillende testen. Vervolgens kun je op een moment dat het jou goed uitkomt de testen gaan maken. Zorg wel dat je geen afleiding hebt en geconcentreerd de vragen van de test kunt beantwoorden. 

Zodra je de testen hebt gemaakt, krijgen wij hiervan een melding. We stellen het verslag samen op basis van de door jou ingevulde antwoorden in de testen en je ontvangt van ons dit verslag als PDF per mail. Dit verslag geeft je een goed startpunt om op zoek te gaan naar een studie die bij jou past!

Hieronder kun je enkele afbeeldingen vinden die je een idee geven hoe het verslag er uit zal zien.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Webdevelopment: Studio Projectie B.V. - © 2021 - 4Homework alle rechten voorbehouden Inloggen HOMi